Sponsoren

Ik doe dit natuurlijk niet alleen. Natuurlijk geef ik de workshops, motiveer en inspireer ik daar waar ik kan. De afgelopen jaren zijn er vele verschillende sponsoren geweest. De sponsoren van nu en van toen ben ik altijd dankbaar. O.a. Sapph, Booster Fight Gear, Joya, Adidas, BCIP, Benifit-Shop, Everlast, MMA Zone, Tuf Wear, iVendo, RingSports, Sportcentrum Balili, Hazewindus lampen en Discover Design! Nogmaals dank jullie wel.

Sponsoren, groot of klein, ze zijn allemaal van belang. We vragen niet om geld, maar ondersteuning in spullen voor bij de workshops. Deze worden op verzoek aangeschaft. Dit kan variëren van stootkussens, trapkussens, kleding van de trainers, flyers, drankjes, filmpjes, visitekaartjes. etc. Mocht je interesse hebben in het sponsoren van zo’n goede zaak als de GRATIS workshops voor dames, neem dan gerust contact met ons op. Tevens nemen wij regelmatig video’s op. We kunnen onze sponsoren daarin noemen en betrekken.

Sponsoren

We zijn zeer blij met onze hoofdsponsor Buy2Fight.com. Dé nieuwe nummer 1 op gebied van vechtsport artikelen.  Een top team van mensen die met passie geleid wordt door eigenaresse Venise Nelles. Zij heeft meer dan tien jaar ervaring in deze industrie. Zij zorgt in Nederland en België voor de mooiste producten van o.a.: Booster, King Pro, Twins, Shock Doctor, Fairtex, Queen, Elevation. Kijk eens rond op deze prachtige en duidelijke website: Buy2Fight.com

Buy 2 Fight .com

Overige sponsoren

  • Ooh Snap Nutrition: Zij zorgen voor mijn voedingssupplementen. De beste én lekkerste eiwitrepen, eiwitshakes en pre-workout.
  • Discover Design: Niet alleen deze website, maar met name de nieuwe website ‘www.JeetKuneDoCursus.nl’ (maart 2018 online) is compleet in beheer bij deze professionals. Niet alleen veilig shoppen is daar mogelijk, maar ook nog eens snel, stijlvol en krachtig.

Waarom sponsoren deze mensen ons? Het is uniek dat Jeet Kune Do in Nederland wordt gegeven. Er is maar een beperkt aantal instructeurs die de filosofie van Bruce Lee en Jeet Kune Do overbrengen. Tevens is het een maatschappelijk belang dat zelfverdediging onder de aandacht komt. De cijfers van huiselijk geweld zijn onbegrijpelijk hoog. Het aantal aanrandingen, verkrachtingen, onaangename situaties voor dames zijn niet te meten. Het verschil tussen aangifte doen en de daadwerkelijk cijfers kunnen niet ingeschat worden. 40% van de meldingen leidt tot een aangifte. 25% van deze aangiften leidt tot een aanhouding. Als er elke jaar meer dan 13.000 vrouwen gebruik maken van een vrouwenopvang. Wat is de realiteit dan wel niet? Er is dus bewustwording nodig. Promotie. Mooie locaties en vrouwen de mogelijkheid geven om elk kwartaal naar specialisten te luisteren.

Contact met ons

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij je om bovenstaande code over te typen.